ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: с. Тюленово, Добричка област
Цена: € 628 500
REF. #:  83449385 - VAR-116264
ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: с. Тюленово, Добричка област
Площ: 264 м2
Площ на парцела: 500 м2
Спални: 3
Бани: 4
Цена: € 628 500
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Eксклузивно Eксклузивна агенция

Тази нова, каменна къща е истинско бижу, завършена през 2023 г. с внимание към всеки детайл. Разположена сред естествена красота на скалистия бряг в Тюленово, вилата предлага уникално съчетание на съвременен комфорт и автентична атмосфера. Този проект имаше за цел да запази хармонията и естетиката на природната среда, като се използваха тухли и естествени материали като камък и масивно дърво.

Вилата има опростена, но изразителна форма, която наподобява крепост и се вписва перфектно в околната среда. Предоставя възможност за съчетание на съвременен комфорт и лукс, с непреходна, историческа стойност в една уникална симбиоза. Изключителните детайли, съхраняващи историческата стойност на имота, включват мивка от оникс в мастър спалнята и детайли от римско време в целия имот.

Всичко това е подчертано от автентичните стогодишни мебели, които се предлагат с имота.

Има Акт 16.

Имотът е с РЗП - 264 кв.м, намира се в парцел от 500 кв.м.

Вътрешното пространство на къщата е обзаведено с дървени мебели от масивно дърво - дъб, които придават уют и топлина на всеки ъгъл. Вратите са изработени от висококачествено дърво, което допълва чара на имота.

Състояща се от три спални и четири санитарни възела, къщата предлага комфорт за цялото семейство или прекрасно място за отдих и незабравимо време с приятели.

Просторната всекидневна с веранда на първия етаж и голямата тераса на втория етаж предоставят възможност за релакс, наблюдавайки спиращия дъха панорамен изглед към брега на Тюленово.

Дворът на къщата разполага с паркомясто за една кола, барбекю и кладенец, допълнени от поддържана растителност, съчетаваща се идеално с околната природа. Едно от предимствата на този имот е наличието на бустерна помпа за подобряване на нивото на водата, като водата може да бъде добивана и от кладенец, както и от централен водопровод.

По желание на новия собственик, може да се осигури редовна поддръжка на двора и имота.

Тюленово се намира на 12 км южно от гр. Шабла. Селото е известно със забележителната си природа и скалния феномен "Арката". В близост до селото се намират плаж Болата, курорт Русалка, плажът в гр. Шабла и множество природни забележителности, както и Голф Ривиерата на България, с луксозните комплекси на 20-30 км от селото.

Местоположение (приблизително)