ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Campione D'italia (Campione), Lombardia, Италия
Цена: € 5 800 000
REF. #:  83523565
ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Campione D'italia (Campione), Lombardia, Италия
Площ: 560 м2
Цена: € 5 800 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Самостоятелна сграда с обща площ от ок. 560 квадратни метра на втора линия на езерото Лугано, на 300 метра от центъра на Кампионе д'Италия и цялата инфраструктура. Уникален проект, който няма аналог на това място. Разстояние до град Лугано (Швейцария) - 10 км. През 2014-2016 г. в сградата е извършена мащабна реконструкция и преустройство на помещенията с нов вход, камини на дърва, облицовка на сутерена с естествен камък и промяна на цвета на фасадата. Всички проекти и работи бяха официално одобрени от общината. Къщата е на 5 етажа, включително:
- сервизен етаж със самостоятелен вход и дограма 80 кв.м.
- Три жилищни етажа със самостоятелен вход, с панорамна дограма, тераси във всяка стая и директна гледка към езерото, РЗП: 308 кв.м. жилищна + 50 кв.м. балкони.
- тераса със стационарен навес около 100 кв.м.
Общо сградата е оборудвана с 4+2 спални и 7 бани. Всички етажи на сградата са свързани с вътрешна стълба (обща площ около 25 кв.м.) и асансьор. В имота има още един бокс и две паркоместа в затворен паркинг под къщата. Прозорците на сградата са оборудвани с щори с автоматично отваряне, всички тераси са оборудвани с сенници с автоматично отваряне. Има проект за озеленяване с автоматично поливане на балкони, тераси и околното пространство, включително външни стълби. Осветление на външни проходи, стълбища и тераси с монтиране на дизайнерски лампи. Къщата разполага със СОТ с видеонаблюдение и домофонни/домофонни табла на всеки етаж. Климатици на два етажа от сградата. WIFI рутери на всеки етаж, включително терасата, домашен телефонен номер и кабелна телевизия по договор със Swisscom. Подовите настилки са мрамор, дъбов паркет или гранитогрес. Подът на терасата е тиково дърво. Функционалното предназначение на помещенията на етажите е разпределено както следва:
-1 ниво. Служебен вход, баня за гости, перално помещение, склад/работилница. Стая за персонал със собствен санитарен възел, може да служи и като спалня за гости. Сервизно помещение за асансьор.
0 ниво. Преден вход. Всекидневна с вградена мини кухня и дрешник, камина на дърва, мраморни подове и камина. Голяма спалня със собствена баня, мрамор.
1 ниво. Главна спалня със собствена баня, мрамор. Голям дрешник с две линии вградени шкафове. Кабинет със собствена баня, която може да се трансформира в спалня или детска стая.
2 ниво. Кухня-трапезария, баня за гости, 2 спални, едната от които със собствен санитарен възел.
3 ниво. Тераса със стационарен навес, кухненски бокс с грил и голям хладилник, камина на дърва, джакузи и душ. Панорамна гледка към езерото.
Всички стаи са оборудвани с мебели от най-добрите италиански фабрики: Promemoria, Ceccotti, Giorgetti, Porada, Minotti, Cassina. Кухни и вградени мебели Полиформ. Домакински уреди Miele. Мебели за тераса - RODA. Обзавеждане - Penta, Barovier&Toso, Venini, антик. Санитарен фаянс Antonio Lupi, Duravit, Gessi, Fantini.
Правен статут на сградата:
- Жилищни и спомагателни площи, балкони и тераси, гаражи и паркоместа са лична собственост от 2014 г. Един собственик, данъчен жител на Италия.
- Външните и вътрешните стълбища и асансьорът са за постоянно ползване, определени с решение на етажната собственост. Делът на собственика в етажната собственост е 40,9%. Монтирани са индивидуални топломери и водомери. Плащанията за електроенергия се извършват автоматично към Enel. Таксите за поддръжка на етажната собственост (spese generale), включително консумацията на отопление и вода за 2022 г., възлизат на 19 535,00 CHF.

Местоположение (приблизително)