ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Terre Roveresche, Marche, Италия
Цена: € 970 000
REF. #:  84137673
ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Terre Roveresche, Marche, Италия
Площ: 412 м2
Спални: 5
Бани: 5
Цена: € 970 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Terre Roveresche - предлагаме за продажба изключителния имот "Villa Lowenstein", сгушен на хълмовете на Марке, в провинция Пезаро и Урбино, който съчетава провинция, море (адриатическото крайбрежие е на 29 км) и градове на изкуството. Вилата се радва на спираща дъха панорама и привилегирована позиция в рамките на верига от маршрути за пешеходен туризъм, храна и вино и от исторически интерес, включително някои от най-красивите италиански ренесансови села като Mondavio и Orciano di Pesaro. До летищата на Римини и Анкона може да се стигне за по-малко време от половин час.
Резиденцията от приблизително 500 m2 е проектирана от международно известен английски архитект и е завършена през 1995 г. Тя е изцяло оградена с ковано желязо, както и внушителната електрическа порта на главния вход, придружена от две статуи на лъвове, внесени от Англия.
След като преминете през портата, широка алея с дървета води до имота, който е разположен на 3 нива, също свързани вътрешно с асансьор. На първо ниво има един от общо 5-те входа, голяма всекидневна с камина, кухня, трапезария, веранда, баня, двойна спалня, голямо и удобно перално помещение. От жилищната площ два френски прозореца имат директен достъп до основната градина на вилата, която е с размери 2653 m2 и включва, наред с други неща, 3 дървени хижи и сграда, използвана за настаняване и гараж. На горното ниво има втори главен вход, голяма дневна с изглед към голяма панорамна тераса, трапезария, санитарен възел, кабинет, спалня. На последния етаж има две единични стаи, санитарен възел и голяма двойна спалня, в която има всекидневна и тоалетна, самостоятелна баня, прилежаща приятна тераса с прилежащ кухненски бокс, полезен за директно сервиране на храната в стаята.
Всички вътрешни покрития са с висок престиж и са създадени от международни занаятчии и дизайнери. Имотът може да се продаде празен или обзаведен с дизайнерски и антични мебели.
Има общо 5 входа около целия имот и 4 запазени пешеходни зони, плюс голяма зона за паркиране с няколко превозни средства.
Теренът около вилата е подходящ за застрояване, поради което има възможност за разширяване на квадратурата или изграждане на още едно жилище. Площта извън вилата е била първоначално замислена за басейн с готови зидани пейки и евентуален проект за реализирането му.
Вътре в имота има и някои строителни и/или обработваеми парцели (в момента те се използват като градина, със статуи, палми, цветя, овощни растения, зеленчукова градина и място за животни с клетки и огради), които могат също да бъдат придобити заедно с имота или самостоятелно и всички са „урбанизирани“, т.е. всички услуги като вода, електричество, газ, канализация и т.н. те са готови за свързване, като се изискват само връзките към общината.
И накрая, има 12 големи подземни цистерни за събиране на дъждовна вода за захранване на напоителната система.

Местоположение (приблизително)