ТИП ИМОТ: ПЕНТХАУС
Локация: Sant Iscle De Vallalta, Catalunya, Испания
Цена: € 1 850 000
REF. #:  84138407
ТИП ИМОТ: ПЕНТХАУС
Локация: Sant Iscle De Vallalta, Catalunya, Испания
Площ: 750 м2
Спални: 8
Бани: 7
Цена: € 1 850 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Barnes Maresme представя тази ферма от 12-ти век, разположена в град Sant Iscle de Vallalta, само на 40 минути от центъра на Барселона. Този град е добре разположен и комуникативен и само на 40 минути от красивата Коста Брава и столицата Барселона.
Той се отличава с перфектното си състояние на опазване и е заобиколен от разширение от 44 хектара гора, с цялото разнообразие от фауна и флора.
При навлизане в владенията на фермата ни посреща буколичен, равен и лесно достъпен път. В допълнение към основната селска къща има някои спомагателни постройки с оригинална земеделска употреба, но с възможност за преустройството им. Освен това разполагаме с място за барбекю, идеално за прекарване на дълги периоди далеч от шума и стреса. Тази част се свързва с басейн с огромни размери, а в края на крайбрежната алея има прекрасен тенис корт. Цялата земя е била и може да се използва за овощни градини, конна езда и всяка друга цел, от която се нуждаете.
Веднъж вътре, фермерската къща е поразителна с добрия си вкус и топлината на своите стаи. Той представя характерни елементи като открити греди, каменни арки, високи тавани и има всички налични удобства, като вани, съблекални и да не забравяме интернет връзката.
Перфектна селска къща за тези, които искат да живеят сред природата, без да се отказват от историята и привилегированата среда. Свържете се с нас за повече информация.

Sant Iscle de Vallalta се намира във вътрешността на региона Маресме, на около 40 минути от Барселона и на еднакво разстояние от Коста Брава. Той е добре комуникативен, тъй като входът на магистралата е само на 5 минути с кола и районът е заобиколен от природния парк Montnegre. Освен това плажовете на Сант Пол са на по - малко от 10 минути с кола. Възможност за живот в естествена среда, без да се лишавате от удобствата на големите столици поради близостта си.

Местоположение (приблизително)