ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. ПЗ Хладилника, Софийска област
Наем: € 1 500/месец  /  13.90 €/м2
REF. #:  84744641 - KBS 121841
ТИП ИМОТ: ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: гр. София, кв. ПЗ Хладилника, Софийска област
Площ: 108 м2
Етаж: 2    Етажност: 6
Спални: 2
Бани: 2
Наем: € 1 500/месец  /  13.90 €/м2
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)

Този изискан тристаен апартамент с две спални и две бани е разположен в чисто нова шест етажна сграда, завършена през 2022 година, която се отличава с луксозни общи части и изящен дизайн. Намира се до мол Paradise и метростанция.

Влизайки в апартамента, веднага ще бъдете пленени от просторната и светла всекидневна, която създава уютна обстановка за почивка и развлечения. Разполага с модерна кухня, оборудвана с висококачествени електроуреди и стилни облицовки.

Терасата е идеалното място за сутрешно кафе, приятни разговори с приятели или просто за почитане на изгрева или залеза на слънцето. Тук може да създадете своето собствено уютно убежище, където да се наслаждавате на моментите на спокойствие и хармония. Благодарение на терасата, този апартамент се превръща в идеалното място за живеене, където може да съчетаете комфорта на вътрешното пространство с удоволствието от открития въздух.

Двете просторни спални се отличават с комфорт и функционалност, като осигуряват достатъчно пространство за отдих и релаксация. Първата спалня е обзаведена с удобно легло и гардероб, които осигуряват достатъчно място за съхранение на вашите дрехи и лични вещи. Втората спалня е необзаведена и ще се обзаведе според изискванията на бъдещите си наематели.

Двете модерни бани са обзаведени с висок клас санитария и елегантни акценти.

Апартаментът предлага и възможност за наемане на подземно паркомясто, което ви освобождава от грижите за паркиране в градската суета. Цената на паркомястото е 100 евро.

В цената на апартамента е включена такса поддръжка.

Местоположение (приблизително)