ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Roma, Lazio, Италия
Наем: € 4 900/месец
REF. #:  84744847
ТИП ИМОТ: ВИЛA
Локация: Roma, Lazio, Италия
Площ: 550 м2
Спални: 7
Бани: 9
Наем: € 4 900/месец
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

В квартал Olgiata, в близост до Bistrot Ribot и замъка Olgiata, предлагаме под наем изключителна еднофамилна вила с полукръгло разположение и уникална структура с гледка от различните етажи към големия централен плувен басейн и 3000 кв.м парк, заобиколен от високи дървета.
Вилата е с площ от 550 квадратни метра и високо ниво на завършване с подова настилка от теракота и тавани с открити дървени греди, благодарение на умел ремонт, при който всеки детайл е обгрижван с изключителна финес.
Имотът е разположен на три етажа, като различните стаи се характеризират с големи прозорци и всяка стая има собствена баня. Приземният етаж има терасовидна площ, която се върти около живописна зелена обител с изглед към басейна и отворена към заобикалящата земя. Голямо и функционално мазе с кухня и трапезария има открита гледка навън със симетрични стъпала, водещи към градината и горния вътрешен двор, благодарение на земна настилка, която го интегрира с останалата част от парка.
В имота има седем стаи на партерен и първи етаж, три салона и различни входове за влизане отвън, както и удобен гараж за паркиране на няколко автомобила.

- Преходен договор
- Изисква се банкова гаранция
- Не е обзаведен

Местоположение (приблизително)