ТИП ИМОТ: ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: Madrid, Comunidad de Madrid, Испания
Цена: € 1 730 000
REF. #:  84924317
ТИП ИМОТ: ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: Madrid, Comunidad de Madrid, Испания
Площ: 158 м2
Етаж: 4    Етажност: 6
Спални: 4
Цена: € 1 730 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

BARNES представя тази великолепна резиденция:

Апартаментът се намира в квартал Саламанка, на улица Веласкес, с изключителни характеристики и висококачествен дизайн.

Апартаментът е безупречен и след основен ремонт. Той се простира на 158 квадратни метра (139 квадратни метра използвани) в историческа сграда, датираща от 1920 г.

Отличаващ се с първокласни покрития, той създава уникален дом. Много светъл, с два прозореца и очарователен еркер към улицата.

Разпределен е в просторно антре и разпределител за дневна и нощна част, много просторна и светла дневна-трапезария с три прозореца към улицата, единият от които е еркерен.

Прилежаща, но свързана кухня, оборудвана с най-добрите мебели и уреди. Пералня/килер с независима пералня и сушилня.

В зоната за спане има четири просторни спални и три пълни бани, две от които самостоятелни. Родителската спалня е с два кръстосани прозореца, голяма гардеробна с вградени и напълно оборудвани гардероби.

Освен това коридорът разполага с дрешници за удобно съхранение.

Индивидуално отопление и климатизация. Консиерж обслужване.

Кварталът Саламанка е ценен жилищен и търговски район с широки тротоари, оживен живот, епицентър на луксозни магазини и „Златната миля“.

Този имот представлява уникална комбинация от класическа елегантност и модерни удобства на едно от най-добрите места в Мадрид.

Идеален за тези, които търсят жизнено изживяване на високо ниво в динамична и сигурна зона. Истинска радост в сърцето на града!

Местоположение (приблизително)