ТИП ИМОТ: РЕСТОРАНТ, БАР
Локация: гр. София, кв. Център, Софийска област
Цена: € 1 500 000
REF. #:  84942874 - SOF-122475
ТИП ИМОТ: РЕСТОРАНТ, БАР
Локация: гр. София, кв. Център, Софийска област
Площ: 300 м2
Етаж: 1
Цена: € 1 500 000

Рядка оферта! Предлагаме напълно обзаведен и оборудван ресторант за продажба само на 20 м от от пешеходната част на булевард "Витоша".
Разположен е на ул. "Уилям Гладстон" и функционирал успешно повече от 18 години като през годините е бил привлекателна локация за изискана клиентела, ценяща освен качествената кухня, така и уединението поради тази "крачка встрани" от туристическия поток на Витошка.

Ресторантът е напълно обзаведен с маси от масивно дърво и столове от ковано желязо. Състои се от затворена зала, както и голяма отворена градина с новоинсталирани, подвижни и електронно управляеми, терасови перголи, които позволяват напълно отваряне на градината.

Ресторантът е с чиста площ 300 кв.м, а капацитетът му е 150 места.

Ресторантът разполага с бар, напълно оборудвана кухня с нов конвектомат, топла и студена секция, санитарен възел с 4 тоалетни, отделен мениджърски офис и забележителен интериор в класически италиански стил.

Това е едно от много малкото заведения за хранене в идеалния център на София, изградено като такова от самото начало, с професионална вентилация, предназначение и статут на ресторант.

Местоположение (приблизително)