ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Saint-Paul-De-Vence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Франция
Цена: € 3 200 000
REF. #:  84943164
ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Saint-Paul-De-Vence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Франция
Площ: 339 м2
Спални: 4
Бани: 1
Цена: € 3 200 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Разположена в сърцето на историческото село, тази великолепна селска къща ще ви съблазни с автентичния си чар и богата история.
Този просторен имот разполага с вътрешен двор с басейн/джакузи и голяма тераса, предлагаща панорамна гледка към морето и планината.
С площ от приблизително 338 m², разпределена на 5 нива, тази уникална резиденция предлага просторни жилищни пространства.
Частен двор ви приветства и дава достъп до главния вход на къщата, както и до търговски помещения.
Къщата се състои от: хол с камина, голяма трапезария с кухненски бокс с камина, даваща достъп до голяма полузакрита тераса, от която можете да съзерцавате спиращата дъха гледка към морето и планината; хол/будоар, три спални, едната с балкон, баня, три душ кабини, музикална зала с величествени обеми, множество складови помещения и гараж, който може да побере две превозни средства.
Възможно е също така да се създаде самостоятелен апартамент, осигуряващ допълнителна гъвкавост на този имот.
Тази уникална и рядка къща, разположена в сърцето на Saint-Paul-de-Vence, ще ви гарантира влюбване благодарение на несравнимия си чар и абсолютно спокойствие.

Енергиен клас: C - Климатичен клас: C / Очакван размер на годишния разход на енергия за стандартна употреба: между €3100 и €4194 (референтна година 2023).

Информация за рисковете, на които е изложен този имот, е достъпна на уебсайта на Géorisks: www.georisks.gouv.fr

Местоположение (приблизително)