ТИП ИМОТ: КЪЩА (ВИЛA)
Локация: с. Мало Бучино, Софийска област
Цена: € 1 200 000
REF. #:  85005541 - SOF-123440
ТИП ИМОТ: КЪЩА (ВИЛA)
Локация: с. Мало Бучино, Софийска област
Площ: 400 м2
Площ на парцела: 860 м2
Спални: 4
Бани: 3
Цена: € 1 200 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)

Предлагаме за продажба просторна луксозна къща в полите на Витоша, само на 3 км от София, във вилната зона на Мало Бучино. Къщата е разположена на слънчев хълм, от който се разкриват красиви панорамни гледки към града и планината.

Имотът се простира върху парцел с площ от 860 кв.м и обхваща просторна триетажна къща с модернистична фасада и 300 кв.м разгъната застроена площ, голям професионално озеленен вътрешен двор и отделна къща за гости, със застроена площ от 100 кв.м.

Невероятно тихата локация сред природата, отворената гледка от високо към София и близостта до всички удобства на града, несъмнено осигуряват всички предпоставки за високо качество на живот.

Основна къща – 300 кв.м РЗП
Разпределението на къщата включва:
• Приземен етаж - просторно помещение за фитнес зала, отделена сауна, гараж и складово помещение;
• Втори етаж - антре, просторна и напълно обзаведена всекидневна, обособена трапезария, френски прозорци, откриващи прекрасна гледка към вътрешния двор, модерна ''П''-образна отворена кухня, оборудвана с висок клас уреди, работеща камина на газ, тоалетна за гости, голяма слънчева тераса;
Обзавеждането включва висококачествени поръчкови мебели. Осветлението е изработено по дизайнерски проект и засилва усещането на стил и уют;
• Трети етаж - красиво мраморно стълбище отвежда към третия етаж, на който са разположени трите просторни спални и две бани с тоалетни. Главната спалня разполага със собствен санитарен възел, голям дрешник и директен излаз към голяма тераса с впечатляващи панорамни гледки.

Отоплението е на ток и газ, с газов котел. Всяко помещение разполага със собствен климатик и радиатори.

Къща за гости
Отделна постройка с модернистична визия, разположена в дъното на вътрешния двор на имота и разгъната застроена площ от 100 кв.м. Къщата за гости предлага отворено пространство, нова, напълно оборудвана кухня и собствен санитарен възел. Би могла да послужи както за къща за гости, така и за място за организиране на семейни празненства и събития.

Двор
Имотът притежава голям и красив озеленен вътрешен двор, с алеи от поръчкови плочи от естествен камък, обграден от високи кипариси в задната си част и стилна ограда от камък и ковано желязо в предната, която предлага и обособено място за паркирането на до три леки автомобила.

Отоплението е решено с иновативна нано-система, включваща котел на електричество, която гарантира изключително нисък разход.

Местоположение (абсолютно точно)