ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Stamata, Attica, Гърция
Цена: € 2 800 000
REF. #:  GR-10968-S
ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Stamata, Attica, Гърция
Площ: 832 м2
Площ на парцела: 1100 м2
Спални: 6
Цена: € 2 800 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Отличителен имот с модерна естетика, разположен сред тучен пейзаж, в Стамата.

Имотът обхваща общо 832кв.м., от които 491кв.м. са посветени на основните области. Разположен е върху парцел от 1100кв.м. и се състои от основно жилище и самостоятелен апартамент от 180кв.м. в сутерен със самостоятелен вход и излаз към градина.

Приземният етаж на основната резиденция предлага хол/трапезария с камина и големи отвори, водещи към градината и басейна, напълно оборудвана кухня с остров и тоалетна. На горното ниво има 1 главна спалня с антре -баня и дрешник и 2 допълнителни спални със самостоятелни бани. Всички стаи са със собствени тераси.

В сутерена има самостоятелен апартамент, състоящ се от хол/трапезария с камина и достъп до собствена самостоятелна градина, напълно оборудвана кухня, 3 спални, споделящи 1 баня и WC

Освен това на долното ниво на резиденцията има 5 паркоместа, зарядни за електрически автомобили, камериерска стая със собствен санитарен възел, пералня, 2 складови помещения, както и стая с джакузи и хамам. Всички нива се обслужват от асансьор.

Тучната зеленина включва впечатляващ басейн, както и места за сядане.

Уникален избор, с много удобства и гледка към природата, в района на Стамата.

Местоположение (приблизително)