ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Kallimarmaro, Attica, Гърция
Цена: € 1 690 000
REF. #:  GR-11368-S
ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Kallimarmaro, Attica, Гърция
Площ: 393 м2
Площ на парцела: 133 м2
Спални: 7
Цена: € 1 690 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Изключителна самостоятелна къща в прекрасен квартал на Атина, на няколко крачки от стадион Panathenaic.

Имотът от 393кв.м. се простира на 4 нива и включва мезонет 161кв.м., апартамент 102кв.м., самостоятелно таванско помещение 17кв.м. и партерен закрит паркинг с площ 65 кв.м, идеален за до 4 коли.

Апартаментът обхваща 1-ви етаж и включва всекидневна/трапезария с излаз на веранда, отделна напълно оборудвана кухня, 2 спални (едната е самостоятелна със собствена баня) и още 1 баня. Кухнята и родителската спалня имат излаз към уютен заден двор.

Мезонетът се намира на 2-ри и 3-ти етаж на сградата и се състои от дневна с камина и трапезария, отворена кухня, 1 спалня, която в момента се използва като офис и 1 баня. Дървеното вътрешно стълбище води до горния етаж, където има 3 спални с 1 баня. Това ниво предлага хубава веранда с външна стълба, която излиза на просторната тераса на сградата с студио, предлагащо 1 спалня и 1 баня.

Къщата е реновирана по най-висок стандарт и качествени материали. Предлага автономно отопление на природен газ, климатизация във всички помещения, специализирана система за засенчване и СОТ.

Модерен имот, готов за нанасяне, с много възможности за експлоатация, в Калимармаро.

Местоположение (приблизително)