ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Chania, Kríti, Гърция
Цена: € 4 500 000
REF. #:  GR-3574-S
ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Chania, Kríti, Гърция
Площ: 650 м2
Площ на парцела: 4300 м2
Спални: 6
Цена: € 4 500 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Зашеметяваща вила на хълма на Profitis Ilias, Хания, наслаждавайки се на панорамна гледка към центъра на града и старото пристанище на Хания.

На парцел от 4.300кв.м. имотът разполага с отопляем открит басейн и голяма градина, пълна с растения и дървета.

На 1-ви етаж родителската спалня се състои от частен релаксиращ хол, спален кът с голямо легло, собствена баня с частен отопляем басейн, гардероб и частен офис. Втората спалня на това ниво разполага с две удобни единични легла и самостоятелна баня със собствена вана за джакузи.

На нивото на приземния етаж има малко отделно студио, състоящо се от спален кът с легло с кралица, собствена баня и самостоятелен хол с директен достъп до зоната за плуване. Две отделни зони за живеене, трапезарията и кухнята също са на това ниво.

Долният приземен етаж разполага с още две спални, както с легло с кралица и собствена баня, така и с друга просторна дневна зона за много ползване. Всички те имат изглед към градината и имат панорамна гледка към стария град и морето едновременно. По-нататък по същия начин има напълно оборудвана фитнес зала, а също така и релаксираща спа зона с турска парна баня, скандинавска сауна и масажно пространство, всички с изглед към градината.

Местоположение (приблизително)