ТИП ИМОТ: ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: Anaktora, Attica Region, Гърция
Цена: € 3 000 000
REF. #:  GR-3962-S
ТИП ИМОТ: ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ
Локация: Anaktora, Attica Region, Гърция
Площ: 268 м2
Етаж: 6-7th
Спални: 4
Цена: € 3 000 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Прекрасен, луксозен мезонет с пентхаус с площ 268 кв.м., на 6-ти и 7-и етаж на хубава жилищна сграда в най-безопасния район на Централна Атина, Анактора.

На шестия етаж апартаментът предлага 3 спални (1 от които е със собствена баня), 1 допълнителна баня, впечатляваща дневна зона, кът за хранене, голяма зала, кухня, тоалетна и камериерка.

От залата има вътрешно дървено стълбище, което води до 7-ия етаж, където има две стаи и баня. Една от двете стаи на горния етаж има великолепна гледка към хълма Lycabettus, което го прави идеален за домашен офис или отделен салон. На 7-ия етаж има и зашеметяваща тераса на покрива от 100 кв. М., Която се радва на непрекъснат изглед към хълма Ликабет.

Мезонетът е с дъбови настилки навсякъде, скрито осветление, отопление на газ, склад в мазето и е в много добро състояние.

Уникален мезонет с мезонет, с прекрасна градина на покрива и вълшебна гледка към хълма Ликабет.

Местоположение (приблизително)