ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Arkadia, Pelopónnisos, Гърция
Цена: € 5 500 000
REF. #:  GR-4185-S
ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Arkadia, Pelopónnisos, Гърция
Площ: 1300 м2
Площ на парцела: 21000 м2
Цена: € 5 500 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

В една от най-красивите гледки на северна Аркадия, заобиколена от живописни села и невероятен пейзаж, частен луксозен жилищен комплекс "МЕНАЛИЯ".

В парцел от 21 000 кв.м. комплексът включва:

Главната вила с площ 300 кв.м., състояща се от просторна всекидневна с камина, трапезария, професионална кухня, 2 главни спални със собствени бани, 1 спалня за деца, 2 места за сядане и игрална зала с басейн, домашно кино и винарска изба.

Двуетажна вила с площ 200 кв.м. включително главна спалня със собствена баня, хол с камина и кухненски бокс, а на долното ниво просторен хол и фитнес зала.

5 по-малки независими вили от 80 кв.м. всяка от които се състои от главна спалня, 1 спалня за деца, бани, хол с камина и кухненски бокс.

Имотът включва и уникална византийска църква, хеликоптер, напълно оборудвана механа, детска площадка, басейн, езерце със златна риба, футболно игрище 5х5, корт за баскетбол и тенис, 2 генератора, стая за охрана и паркоместа.

? великолепен жилищен комплекс идеален за семейства и приятели на уникално място!

Местоположение (приблизително)