ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Agios Theologos, Stereá Elláda, Гърция
Цена: € 1 200 000
REF. #:  GR-4480-S
ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Agios Theologos, Stereá Elláda, Гърция
Площ: 500 м2
Площ на парцела: 15000 м2
Спални: 5
Цена: € 1 200 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Красива напълно обзаведена вила, разположена в Агиос Теологос във Фтиотида, до морето с почти изключителен плаж.

Вилата се намира на 15 000кв.м. парцел, имащ гора от задната страна и морето в предната част на парцела, където може да се образува малка частна яхтена пристанище.

Къщата е построена в традиционен стил, като същевременно предлага всички модерни удобства. Тя обхваща 480кв.м. и се развива на две нива. Основният етаж включва 4 спални със самостоятелни бани и тераси, тоалетна за гости, кухня и голяма трапезария и хол с камина. В сутерена има голяма всекидневна с площ около 100кв.м. с камина, кабинет с библиотека, втора кухня, допълнителна спалня със собствен санитарен възел и голям гараж.

Тази красива вила е построена от фини местни материали, като известния Pelion Green Stone, докато всички мебели и килими са ръчно изработени.

Имотът предлага големи тераси с великолепен изглед към морето и традиционна каменна пещ на открито, заобиколен от красива зряла градина. Също така има възможност за създаване на басейн и допълнителни 400 кв.м. на жизнено пространство.

Изключителен имот, предлагащ релаксиращ начин на живот в пълна хармония с природата.

Местоположение (приблизително)