ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Syros, South Aegean, Гърция
Цена: € 1 500 000
REF. #:  GR-9871-S
ТИП ИМОТ: КЪЩА
Локация: Syros, South Aegean, Гърция
Площ: 200 м2
Площ на парцела: 1000 м2
Спални: 5
Цена: € 1 500 000
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Описателният текст на този имот е преведен от автоматичен софтуер и е възможно да съдържа неточности в изказа. Извиняваме се за причиненото неудобство! За точна информация относно имота, моля свържете се с нашия отговорен брокер!

Великолепна резиденция, разположена в много търсения район Харасонас в Сирос.

Къщата се простира на 200кв.м. и е разположен върху огромен парцел от 1000кв.м. който се гордее със спираща дъха гледка към околния пейзаж. Част е от новопостроен комплекс, предлагащ много удобства.

Разположен на 2 нива, приземният етаж се състои от просторна и ярко осветена всекидневна с трапезария и отворена кухня. На същото ниво има и голяма спалня със самостоятелна баня и тоалетна. На 1-вия етаж се помещава основната спалня със самостоятелна баня и 2 допълнителни спални, които споделят 1 баня. Самостоятелна спалня с баня, идеална за гости, също се намира на приземния етаж.

Излезте навън, за да откриете голям 200кв.м. веранда, инфинити басейн, който се простира на 34кв.м., и 500кв.м. градинско пространство. Всяка стая във вилата предлага безпрепятствена гледка към морето и спиращ дъха залез. Комплексът предлага и множество удобства, включително спа, органична ферма и директен достъп до плажа.

Собствениците имат уникалната възможност къщата да се управлява и управлява от тяхно име от управляващата компания на етажната собственост, осигурявайки значителни приходи.

Рядка възможност да притежавате парче магия в Сирос.

Местоположение (приблизително)