Как Nomadism се превърна в новия тренд сред богатите1

Как Nomadism се превърна в новия тренд сред богатите

„Животът във ван“ е социален феномен, а идеята да прекараш време в преустроен фургон обхвана света след изминалата година. Единственото, което остана да се направи, е да се създаде вариант, съчетаващ комфорта с art de vivre, което Nomadism приложи успешно. След като ресторантите и хотелите, детските площадки, кафенетата и какво ли още не бяха затворени заради предприетите мерки покрай Covid, във всички нас се породи желание да се отправим на друг вид приключение, което да ни даде така нужните емоции. Единственото, което ни остана към този момент, бе да потеглим на път с копнежа да се измъкнем от тази ситуация и да преоткрием природата. Всички искахме да избягаме, но много малко го направиха наистина. Затова сваляме шапка на предприемача от Париж- Джереми Гарамонд, който успя за изключително кратко време да реализира проекта си и създаде свой собствен номадски хотел.

„Исках да избягам от големите градове и да се отправя на пътешествие със синовете си“, обяснява той, „Класическият кемпер не отговаряше на мечтите ми за офроуд приключение, затова си купих ван Mercedes 4х4 и го преустроих в по-удобна версия. " Джереми решава да трансформира идеята си в бизнес докато шофира по пътищата на красивия централен район във Франция, далеч от тълпите туристи, и така се ражда Nomadism.

Рекламата от уста на уста прави останалото и стартиралата през лятото на 2020 г. концепция бързо намира съмишленици като към момента във Франция има 20 вана, които могат да бъдат наети. Сигурно се чудите какъв е животът на борда? Освен душ, тоалетна и кухня, тези допълнително оборудвани 4х4 вана, предлагат и комфорта на луксозен хотелски апартамент с Wi-Fi, система за автоматизация на дома, видеопрожектор и дори таблет със сензорен екран ... Всичко, което остава да направите, е да изберете между модел с двойна спалня или такъв за 4 човека, предлагащ допълнително легло с панорамна гледка на покрива.

Използваните материали и цветове са вдъхновени от класическите хотелски концепции, като е приложена и идеята за 24/7 консиерж услуга. Възможно е дори да наемете иконом, който да се грижи за всичките ви нужди по време на пътуването! Също така от Nomadism могат да създадат индивидуален маршрут за вас или да ви оставят да отидете навсякъде, където вятърът ви отведе на цена от € 190 на вечер. Това, от което се нуждаете, за да застанете зад волана на тези луксозни ванове, е стандартно свидетелство за управление на автомобил. Двигателят е V6, а автоматичната скоростна кутия - на луксозния седан. Вановете се наемат от Париж или Тулуза, но по предварителна заявка на клиента, те могат да бъдат закарани и до друг град.

Джерами споделя, че услугата се ползва не само от мъже, а и от много дами, пътуващи с децата си. Така, че когато планирате следващото си приключение до Париж, не забравяйте, че има един малко по-нестандартен начин, с който да разгледате красивата природа на страната.

[email protected]

--

Infos : Nomadism.com