Ослепителната дързост на Piaget1

Ослепителната дързост на Piaget

Благодарение на несравнимото великолепие на своите бижута, Piaget си създаде име като един от най-големите световни брандове за бижута. През юли те представиха първа част от своята колекция Extraordinary Lights с бижута от висок клас, в изработката на които са използвани впечатляващи скъпоценни камъни.

Втората част на колекцията ще бъде официално представена на Седмицата на модата в Париж от 24-и до 27-и януари 2022 г. Тя ще включва три нови комплекта бижута, отново изразяващи "светлината" с величието на скъпоценните камъни. Даваме Ви възможност да се насладите на тяхната красота, още преди да бъдат официално представени.

Първият комплект носи името Glowing Lanterns и предлага изящно колие от бяло и жълто злато със зелен турмалин от приблизително 35 карата, в изваяна декорация от скален кристал. Към него има пръстен от бяло злато със зелени турмалини, жълти и бели диаманти. А за завършек - обеци от бяло и жълто злато, декорирани със зелени турмалини, жълти и бели диаманти, и полупрозрачни мъниста хризопраз, разновидност на скъпоценни камъни от халцедон.

Voluptuous Borealis е вторият комплект, който предлага огърлица, пръстен и обеци от бяло злато със смарагд от Замбия, допълнени с божествен часовник с маншет от бяло злато, с изумруди, диаманти и циферблат с диамант.

Celestial Ballet е комплект от бижута, съчетаващ колие и пръстен от бяло злато със син сапфир от Шри Ланка, и обеци със сини сапфири от Мадагаскар.