Жилища в Париж - ТОП 71

Жилища в Париж - ТОП 7

BARNES селектира апартаменти и къщи от изумителния 16-и арондисман (на френски: arrondissement – букв. „окръг“) на Париж, където са разположени повече от 90 посолства от цял свят. За следните превъзходни имоти може само да се каже „je ne sais quoi“, иначе казано: „не може да се опише с две думи“.

Апартамент "Red carpet"

Appartement tapis rouge

В квартал "Chaillot", този апартамент от висок клас от 210 кв.м, с 2 или 3 спални е разположен на 1-вия етаж на превъзходна стара сграда. Просторни помещения, високи тавани - 3,4 м и първокласно обзавеждане. Антрето води до 67 кв.м приемна и огромна кухня, офис (или 3-та спалня) и 2 големи спални с душ кабина.
Цена: €2 850 000

Къща с гледка към Айфеловата кула

В сърцето на 16-ти район, на великолепната улица "Villa Saïd" е разположена тази реновирана къща тип дуплекс с площ 143 кв.м. Вторият етаж заема всекидневна с площ 50 кв. м и височина на таваните 4,70 м и оборудвана кухня. На междинното ниво (мецанина) са разположени офис помещение и спалня. На 3-ти етаж има родителска спалня, една спалня с излаз на тераса и четвърта спалня с изглед към двора. Най-впечатляващото в този имот е терасата с площ 12,5 кв.м, от която се открива панорамна гледка към Айфеловата кула и La Défense на юг.
Цена: €2 285 000

Апартамент, изпълнен със светлина

Точно до авеню Place Victor Hugo, в старо частно имение от висок клас, обновено през 1998 г., се предлага този великолепен апартамент тип мезонет, с площ 187 кв.м и тераса 40 кв.м. Жилището се състои от антре, просторна всекидневна с излаз на южната тераса, трапезария и кухня Bulthaup на първия етаж. На горния етаж е разположена родителската спалня с душ кабина с изглед към възхитителна озеленена градина, още две спални и офис. Към апартамента има избено помещение и две паркоместа със зарядна точка. Общите части са просторни и луксозни, изобилие от зеленина.
Цена: €3 500 000

Апартамент с чар

Appartement de charme

Paris 16  - Trocadéro - Апартамент - 4 спални
На четвъртия етаж на превъзходна сграда от характерния за Париж архитектурен стил Haussmannian (Османов) в района "Трокадеро", този семеен апартамент предлага страхотно изложение юг/изток и много простор (3,30 м височина на таваните). Разпределението е: антре, голям хол, трапезария, голяма кухня, четири спални, две бани с тоалетни и отделна тоалетна. Има и изба. Срещу допълнително заплащане се предлагат спалня за персонал и място за паркиране. Идеален за постоянно жилище.
Цена: €2 450 000

Семеен апартамент

Фантастичен семеен апартамент с площ 100 кв.м, разположен близо до държавните средни училища Jean-Baptiste Say в квартал Auteuil.
Разпределение: Антре, хол, три големи спални, кухня с трапезария, душ и баня с тоалетна, а също така мазе и склад за велосипеди в двора на сградата.
Цена: €1 080 000

Апартамент на Сена

Appartement sur seine

В квартал Auteuil, близо до държавните средни училища Jean-Baptiste Say, този апартамент с площ 120 кв.м и 4 спални е разположен на 1-вия етаж на нова сграда, предлагаща невероятна гледка към Сена. Състои се от коридор, водещ към ъглова всекидневна, кухня, родителска спалня с баня и три детски спални с душ кабина. Възможност за паркомясто срещу допълнително заплащане.
Цена: €1 456 000

Първокласен апартамент

Appartement grande classe

Този изпълнен със светлина апартамент с площ 133,6 кв.м в квартал Auteuil се гордее с ъглова всекидневна с двоен размер, кухня, три спални, душ кабина и баня. И допълнителният бонус, е неговата двойна ориентация, красив паркет в много добро състояние и неговите удивителни корнизи и камини.
Цена: €1 550 000