BARNES International отбеляза 2 години от откриването на офис в България1

BARNES International отбеляза 2 години от откриването на офис в България

2 години изминаха, откакто световната компания в сферата на луксозните недвижими имоти, BARNES International влезе в България и откри офис в София.  

За този период BARNES Bulgaria събра богато портфолио на имоти в премиум сегмента, както от България, така и от чужбина. Компанията предлага персонализирано обслужване в областта на продажбите и наемите на престижни апартаменти и пентхауси в столиците и големите градове, елегантни градски къщи и частни резиденции, луксозни вили в морски и планински дестинации, ексклузивни имения в световноизвестни курорти, аристократични замъци и много други.

В световни дестинации като Гърция, Франция, Мавриций, Испания, Португалия и други, BARNES
Bulgaria предлага стотици разкошни имоти за продажба и под наем.Сред най-добрите ексклузивни имоти на BARNES Bulgaria е Paradise Place - изключителен жилищен комплекс с паркова среда, разположен в сърцето на София, близо до Южния парк. Комплексът разполага с голям вътрешен парк, СПА център със закрит плувен басейн и фитнес зала, консиерж и редица други 5-звездни екстри.

Paradise Place е един от най-продаваните комплекси във високия сегмент, който беше представен в новия #31 брой на списанието BARNES International Magazine за сезона пролет-лято 2022.

Светът е безграничен за клиентите с добри финансови възможности, търсещи къщи, апартаменти, вили край морето и домове в провинцията. Нашата задача е да ги подкрепим в цялостния процес, предлагайки им услуга, която надхвърля обикновения ''лов на имот''.

На всеки наш клиент предоставяме не само най-добрите световни професионални практики, но и нашето време и лично отношение. Високият сегмент на пазара на имоти в последните години е в своя абсолютен разцвет, но той изисква много повече от отлични познания както за пазара и тенденциите, така и за потребностите на най-взискателните клиенти“ - споделя Невена Стоянова, управляващият директор на
BARNES Bulgaria.

Като страстен привърженик на френския Art de vivre, BARNES също така предоставя широка гама услуги извън купуването на дом или ваканционно жилище. Компанията предлага на своите клиенти консултантски услуги в сферата на изкуството и имотите за отглеждане на вино и чрез богатия си опит в областта им помага в придобиването на ловни имения и конни ферми, а също така се грижи да им помогне в избора на най-добрата ваканционна вила, яхта или сезонна хижа под наем.