Теодора Котева - директор BARNES Central Europe за Barnes Bulgaria1

Теодора Котева - директор BARNES Central Europe за Barnes Bulgaria

Теодора Котева - директор BARNES Central Europe:

"BARNES e френска семейна компания, която за малко повече от 25 години става световен лидер на международния пазар на имоти в премиум сегмента. 

BARNES се придържа към начина на живот на французите, а именно към концепцията Art de Vivre – изкуството да се наслаждаваш на живота. Например, да се радваш на живота от терасата на апартамент с разкошна гледка към Айфеловата кула или на чаша ароматно вино в старинен замък. 
Barnes предлага избор на имоти от най-висок клас по цял свят. 


Освен имоти от най-висок клас, Barnes съдейства при избора на предмети на съвременното изкуство, от първата покупка до създаването на колекция. Barnes съдейства за тяхната оценка, проверка на автентичност, както и за въпроси свързани с данъчното облагане. 

Също така Barnes е познат с предлагането на услуги и в други области като яхтинг, инвестиция в колекционерски вина и автомобили, както и ексклузивната услуга BARNES iXAir. 

BARNES iXAir е услуга, предлагаща наемането на частни самолети и хеликоптери.


Barnes има директни връзки между летища по целия свят. Вие избирате вашата дестинация и вашето изживяване на борда, а Barnes организира пътуването на вашите мечти.

Екипът на Barnes е на разположение 24/7, през цялата година, включително и празниците. 

Проектът, с който Barnes България се отличава на пазара е жилищният комплекс Barnes Paradise Place. Изключителната локация, в близост до голям търговски център, парк и метро, използване на висококачествени материали са само малка част от предимствата на комплекса. Разполага със СПА център, закрит плувен басейн и фитнес.

Barnes Paradise Place е представен на страниците на международното издание на списанието BARNES International."

Онлайн версията на списанието и представянето на Barnes Paradise Place вижте тук!