Франция1

Франция

Франция се намира в Западна Европа на територия с площ от 675 417 km², което я нарежда на на 3-то място по големина в Европа. Тя граничи с Монако, Андора, Германия, Испания, Италия, Белгия, Ювейцария и Люксенбург, като главна отличителна характеристика на държавата от другите европейски страни е нейният излаз на Атлантическия океан и на Средиземно море.

Силната национална икономика на Франция е причина страната да се нарежда на челните места в света по качество на живот и образование, като средната продължителност на живота е 81 години, а световната здравна организация определя френското здравеопазване като най-доброто в света.

Красивите градове, магнетичната природа, забележителностите, световно известната гастрономия, арт културата и още много други нареждат страната като най-посещаваната туристическа дестинация в света. Освен в най-престижните квартали на Париж, BARNES предлага селекция от луксозни имоти, къщи, вили и апартаменти за продажба във френската ривиера и околността. Предпочитано място на заможни хора и знаменитости, което го и отрежда сред един от най-добрите райони за покупка на недвижим имот с цел инвенстиция.

Вижте всички оферти от Франция ТУК.

Ексклузивни предложения от Франция