Гърция1

Гърция

Гърция е държава в Югоизточна Европа, заемаща най-южната част на Балканския полуостров. Граничи с Албания, Република Македония , България, Турция, Средиземно и Йонийско море, а площта ѝ е 131 475 km², от които 130 335 km² суша и 1 140 km² водна площ. Основната част от територията ѝ се състои от планински земи, издадени в морето на юг от основната част на Балканския полуостров, завършващи с Пелопонеския полуостров.

Гърция има 12-тата най-дълга брегова линия в света с дължина от 13 676 km, причина за което е и големият брой острови – между 1200 и 6000. Най-големият от тях е Крит, следван от Евбея, Родос и Лесбос. Страната има високоразвита икономикa. Стандартът на живот е висок, а инвестирането в закупуване на имот, крие много предимства и перспективи. Прекрасната природа на Гърция, в съчетание от голям брой острови и планини събужда любопитството на всеки, търсещ почивка и уединение.

Интересът към пазара на луксозни недвижими имоти в южната ни съседка, както за закупуване, така и под наем, се увеличава с всяка година. Близостта на обектите до красиви местности на крачки от морския бряг, богатата и древна история, правят Гърция истинско изкушение както за много българи, така и за чужденците.

Сред нашите предложения можете да откриете недвижими имоти по крайбрежието на Средиземно, Йонийско, Егейско и Критско море.

  • Морски вили в Халкидики;
  • Просторни къщи;
  • Апартаменти ново строителство в Солун и Кавала;
  • Добри предложения за имоти за отдаване целогодишно под наем

Вижте всички оферти от Гърция ТУК.

Ексклузивни предложения от Гърция