ТИПОВЕ ИМОТИ: КЪЩИ (РЕДОВИ КЪЩИ)
Локация: гр. София, кв. м-т Камбаните, , Софийска област
REF. #:  6260363 - SOF-97280
ТИПОВЕ ИМОТИ: КЪЩИ (РЕДОВИ КЪЩИ)
Локация: гр. София, кв. м-т Камбаните, , Софийска област
РЗП: 3200 м2
БРОЙ ИМОТИ: 13
СВОБОДНИ: 8 (62%)
Цени: € 434 000 - 644 500  (без ДДС) ЦЕНОВА ЛИСТА
Площи: 289.18 м2 - 429.68 м2 АРХ. ПЛАНОВЕ
Eксклузивно Eксклузивна агенция
Планирано завършване:  Април 2024
Етап:  В процес на строителство
Гледки от имота:  Гледка към вътрешен двор, Гледка към планината
Отопление:  Термопомпа, Уреди на ел. ток (духалки, ел. радиатори и др.)
Строителство:  Стоманобетонна конструкция, Тухла
Климатизация:  Термопомпа

Слънце, чист въздух, красиви гледки, сигурност и собствено зелено пространство за почивка и детски игри на крачка от реномираното Англо-американско училище в столицата. Това са част от удобствата, на които може да се наслаждавате в комплекс Aria Park Townhouses – най-новото ексклузивно предложение в портфолиото ни.

Проектът предлага здравословна среда на живот и се състои от 13 редови къщи със собствени дворни пространства с размери между 100 кв.м и 210 кв.м. За сигурността на живущите е предвидена охрана и видеонаблюдение, а всяка къща е с оптимално южно изложение и разкрива красиви гледки към планината.

Къщите са с 4 спални и следното разпределение:
• 1-ви етаж: дневна и кухня, антре, тоалетна, склад, гараж;
• 2-ри етаж: голяма родителска спалня, детска стая и стая за гости с дрешник, която може да се трансформира във втора детска стая, две отделни бани и общ дрешник;
• 3-ти етаж: последното ниво се състои от отворено пространство, чиято функция осигурява място за почивка и офис, легло и баня.

Зелени площи за общо ползване: 695,89 кв.м.
Алеи, подходи и паркинг за гости: 656,67 кв.м.

Всички цени са с включен ДДС.

Локация
Локацията е избрана неслучайно. Разположен на естествен хълм, Aria Park Townhouses осигурява максимално слънцегреене през всички годишни сезони, както и гаранция за чист и свеж въздух на крачка от града. Достъпът се осъществява по съществуваща инфраструктурна мрежа в отлично състояние, като комплексът също така ще бъде свързан и с централната канализация. Районът е населен и застроен с нови и красиви къщи.

Парцелът се намира само на 600 м. (или 3 минути с кола) от Англо-американското училище, на 13 км. от идеалния център на столицата и на 1.8 км. (или 4 минути с кола) от новоизградения пътен възел на Самоковско шосе и Околовръстен път, благодарение на който връзката с всяка точка на града е бърза и удобна. А само на 5 минути от там е разположено и разкошното Панчаревско езеро, осигуряващо прохлада и отмора през топлите дни, както и възможност за различни спортни активности, а дори и пространство за впечатляващи културни мероприятия като откритата сцена на Софийска опера и балет, изградена през лятото на 2021-ва година. Достъпът до Боровец е удобен и позволява редовно практикуване на зимни спортове от всички желаещи.

Поддръжка
Относно поддръжката и управлението на комплекса и неговите общи части, е ангажирана реномираната компания PropertyManagement.BG. Месечната такса предстои да бъде уточнена на първото общо събрание на собствениците, което ще бъде проведено веднага след въвеждане на сградите в експлоатация (получен Акт 16). Според избраните от живущите услуги, гласувани с мнозинство, ще бъде получена оферта за месечна такса поддръжка, която ще бъде пазарно съобразена и ценово оптимална. Управлението и поддръжката на комплекса ще се изпълняват по метода на "отворената книга", при спазване на пълна прозрачност на разходването на средствата, чрез редновни финансови отчети, които ще са достъпни за всеки един от обитателите в комплекса.

Технически параметри
Конструкцията на сградите е монолитна, със стоманобетонни колони, шайби, греди и плочи. Външните стени са тухлени от решетъчни тухли „Винербергер”, покривът е топъл плосък. Отоплението на помещенията на сградата през зимата се осигурява от термопомпа „въздух-вода” и радиаторно отопление. Термопомпата вода-въздух е на директно изпарение, инвертор, с вътрешно и външно тяло. Връзката помежду им е с медни, топлоизолирани тръби. Прозорците и вратите са PVC-петкамерни и алуминиеви витрини на първите етажи, входната врата е от масив.

Срокове и схема на плащане
Старт на строителство: август 2021 г.
Акт 14: март 2023 г.
Акт 15: февруари 2024 г.
Акт 16: април 2024 г.

Първоначална вноска при подписване на предварителен договор – 35%
Вноска Акт 14 – 20%
Вноска монтирана дограма – 20%
Вноска мазилка – 15%
Вноска Акт 15 – 5%
Вноска Акт 16 – 5%

Инвеститор
Зад проекта стои строителна компания с повече от 15-годишен опит в изграждането на жилищни проекти. Екипът е съставен от строителни инженери, проектирали и изградили голям брой жилищни сгради в столицата.

За повече информация се свържете с отговорния брокер по офертата.

Местоположение (приблизително)