ТИПОВЕ ИМОТИ: АПАРТАМЕНТИ (РАЗЛИЧНИ ТИПОВЕ) (ДВУСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ПЕТСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, МНОГОСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, МЕЗОНЕТИ, ПЕНТХАУСИ, ГАРАЖИ И ПАРКОМЕСТА)
Локация: гр. София, кв. Кръстова вада, , Софийска област
REF. #:  7327703 - SOF-101870
ТИПОВЕ ИМОТИ: АПАРТАМЕНТИ (РАЗЛИЧНИ ТИПОВЕ) (ДВУСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, ПЕТСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, МНОГОСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ, МЕЗОНЕТИ, ПЕНТХАУСИ, ГАРАЖИ И ПАРКОМЕСТА)
Локация: гр. София, кв. Кръстова вада, , Софийска област
РЗП: 19956 м2
БРОЙ ИМОТИ: 276
СВОБОДНИ: 79 (29%)
Цени: € 124 000 - 592 000  (без ДДС) ЦЕНОВА ЛИСТА
Площи: 69.58 м2 - 252 м2 АРХ. ПЛАНОВЕ
Eксклузивно Eксклузивна агенция
Планирано завършване:  Декември 2024
Етап:  В процес на строителство
Етажност:  9
Гледки от имота:  Гледка към вътрешен двор, Гледка към гора, Гледка към града, Гледка към парк, Гледка към планината
Отопление:  Парно на газ
Строителство:  Високи тавани (над 2.85 м)
Климатизация:  Климатици инверторни

RUHouse 2 е жилищен комплекс, предоставящ уют, комфорт и качествена среда за живот. Намира се в полите на Витоша, с гледка към планината и към града. Съчетавайки отлична локация в район с всички градски удобства, съвременни архитектура и дизайн, изпълнение с качествени материали, нови технологии и добро планиране, правейки го перфектния дом за съвременния човек. Комбинацията от инвеститор и архитект води до най-високо ниво на дизайн и реализация на проекта.
В близост до планината, на самия булевард "Черни връх", с много добра комуникация до основни точки в града и в район, богат на активности и осигуряващ необходимите нужди - това са критериите, които определят местоположението на RuHouse 2, като ключово и благоприятно. Изключително атрактивна локация в кв. "Кръстова вада", непосредствено до парк "Лозенец", в близост до мол "Парадайс", супермаркет "Фантастико", бензиностанция "ЕКО" и бъдеща метростанция.

Етапи на строителството
• СТАРТИРАЛО СТРОИТЕЛСТВО;
• Срок за Акт 14 - октомври 2023-та;
• Срок за Акт 16 - декември 2024-та.

Комплексът включва 119 апартамента (двустайни, тристайни, четиристайни, многостайни, мезонети и пентхауси), 3 магазина, 114 гаража и 36 паркоместа.
Състои се от 4 входа: Вход А - 9 етажа, Вход Б - 8 етажа, Вход В - 6 етажа и Вход Г - 4 етажа, сутеренът е на две нива, като ниво -2 е само при вход Г.

Паркирането е решено на ниво партер с външни паркоместа и самостоятелни гаражи, а в сутерена са разположени подземни паркоместа и гаражи (единични и двойни).

Жилищата са с малък процент общи части – 11%, светла височина на таваните - 2.70 м, а апартаментите на последен етаж са със светла височина 3.30 м. Жилищата са с правилни форми на помещенията и големи прозорци с максимално ослънчаване. RuHouse 2 е един нов прочит на идеята на сграда с модерна и иновативна фасада, съчетана с апартаменти с правилни разпределения и оптимизирани общи части.

Концепцията за динамиката в градската среда е търсена в обемно-пространствено и фасадно отношение. Проектът представлява композиция от 9-, 8-, 6- и 4-етажни обеми в обща стъпаловидна структура, слизаща на изток към бъдещия парк "Лозенец". Допълнителни акценти в композицията са обемите на пентхаусите като своеобразни кутии, изпълнени с HPL плоскости FUNDERMAX орех, в които са поместени луксозни апартаменти с по-голяма светла етажна височина (3,30 м).

Търсената игра в пластиката на изпъкващи и потъващи обеми от стъкло в общата фасада е съчетана с мотив от вертикални зелени стени, естетически криещи климатични тела. Всички тераси, включително и тези на последния етаж, са решени като покрити с оглед на ослънчаването. Настилката на терасите е тип двоен под от плочи от гранитогрес. Ажурните парапети са изпълнени в два варианта – стъклени триплекс или с метална рамка с мрежа expanded metal в цвят черно по архитектурен детайл, следващи композиционната идея. Допълнителната композиция от фасадното линейно LED осветление е целенасочено търсена, за да подчертае основната идея и през нощта. Идеята на динамичната композиция е продължена в проекта за озеленяване на основния двор на комплекса в комбинация с габиони, парково обзавеждане и осветление и водна площ.

Правилни функционални разпределения с гледка, оптимизирани общи части, красиви фоайета, качествено строителство с висок клас материали, модерна и красива фасада, нестандартни решения по отношение на визия, фасадни елементи, осветителни тела и парапети описват концепцията за RuHouse 2, който ще бъде естествено и по-модерно продължение на RuHouse 1, която е носител на престижната награда "Сграда на годината".

Инвеститор

RUHouse е първият реализиран проект на едноименната инвестиционна компания, отличен с първа награда "Сграда на годината" за 2019 год. в категория "Многофамилни жилищни сгради", както и с награда "Имот на годината" за 2019 год. на годишните награди на imoti.net.

RUHouse 2 e вторият от типа проекти на многофамилна жилищна сграда на компанията RUHouse Ltd., след реализирания успешно проект RUHouse, която сграда е завършена и напълно реализирана като продажби.

Схема на плащане:

Стоп-капаро в размер на 4 000 евро за двустаен апартамент, 5 000 евро за тристаен апартамент и 6 000 евро за четиристаен апартамент. Подписва се депозитно споразумение с ангажимент за сключване на предварителен договор.

1. Схема 1, с банков кредит:
• 30% минус стоп-капарото при подписване на предварителен договор;
• 70% с банков кредит след Акт 14 на вноски.

2. Схема 2, без банков кредит:
• 30% минус стоп-капарото при подписване на предварителен договор;
• 15% на кота 0;
• 35% при получаване на Акт 14;
• 10% при получаване на Акт 15;
• 10% при получаване на Акт 16.

3. Схема 3 – по индивидуална договорка.

Технически характеристики

1. Конструкция – монолитна стоманобетонова безгредова.

2. Стени:
• Външни стени тухла 25 см Wienerberger-Porotherm с топлоизолация с d= 10 см минерална вата с хидроизолационен воал, облицовка с фасадни HPL панели и широкоформатни гранитогресни плочи, парапети ажурни метални и стъклени със захват в пода.
• Вътрешно - машинна гипсова мазилка по БДС.
• Вътрешни стени между апартаментите - тухла 25 см Wienerberger-Porotherm, машинна гипсова мазилка по БДС.
• Вътрешни преградни стени в апартаментите - тухла 12 см Wienerberger-Porotherm, машинна гипсова мазилка по БДС.

3. Дограма
Алуминиева дограма Schuco AWS 70 HI, с прекъснат термомост и прахово боядисана в цвят, стъклопакети - три стъкла: 42 мм – 6 мм външно четирисезонно стъкло /14 мм Argon 90%/, междинно 4 мм стъкло /14 мм Argon 90%/, вътрешно 6 мм стъкло. Битумна хидроизолационно и пароизолационна лента с алуминиево фолио по периметъра на дограмата.

4. Изцяло окачени вентилируеми фасади:
• Широкоформатен гранитогрес с мрежа за фасадно приложение LAMINAM, в два цвята, окачени на алуминиева конструкция - тип "Вентилируема фасада" - 10 години гаранция по закон с 20 г. гаранция на материала.
• HPL панели Fundermax за фасадно приложение, окачени на алуминиева конструкция - тип "Вентилируема фасада" - 10 год. гаранция по закон с 20 год. гаранция на материала.
• Каменни облицовки на подпорни стени в двора според архитектурен проект.
• Фасадни силикатни мазилки в цвят според архитектурен проект.
• Обръщане към прозорци с подпрозоречни алуминиеви поли според архитектурен проект.
• Ажурни парапети от стъкло 10.10.2 закалено - триплекс със захват в пода и ажурни парапети от метална рамка с мрежа, подцинковани и прахово боядисани по RAL.

5. Плосък покрив – топлоизолация - XPS (екструдиран пенополистирол) с d=20 cm, замазка за осигуряване на наклоните и хидроизолация, изпълнена с рулонен битумен материал, горен слой с посипка, финишен допълнителен слой с камък.

6. Подови настилки - циментова замазка в спални, дневни, бани, санитарни възли, коридор, антре, килер - тип „плаваща армирана замазка върху топлоизолационен и звукоизолационен слой от каменна подова вата 4 см.

7. Тавани - машинна гипсова мазилка по БДС.

8. Балкони, лоджии и тераси – настилка от студоустойчив гранитогрес с монтиран парапет според проект - изцяло завършени.

9. Врати - Входна блиндирана с включен обков, тристранно заключване, касова брава, секретен патрон, бронировка, обхватна каса, шпионка и дръжка неръждавейка с покритие HPL – дървесен ефект.

10. Общи части - изцяло завършени:
• Стълбища и площадки – под - циментова замазка и настилка от гранитогрес, метални парапет и ръкохватка, стени – боядисани с латекс върху гипсова шпакловка, тавани – боядисани с латекс върху гипсова шпакловка, с дизайнерско осветление по проект.
• Фоайета и коридори – под - циментова замазка и настилка от гранитогрес, стени - ламперия и облицовки според интериорен проект, окачени тавани с гипсокартон, боядисани с латекс върху гипсова шпакловка, с дизайнерско осветление по проект.
• Луксозни асансьори Schindler за 8 души.

11. Газова инсталация за двуконтурни кондензационни котли с индивидуални газомерни табла.

12. Гаражи:
• Под - шлайфан бетон.
• Стени – видим бетон, пожароустойчиви преградни стени между гаражите “AQUAFIRE” на усилена конструкция от UA-профили.
• Външни стени към маневрената площ – пожароустойчиви преградни стени между гаражите “AQUAFIRE” на усилена конструкция от UA-профили.
• Тавани – видим бетон с минерална вата с черен воал – 10 см.
• Секционни врати с дистанционно – Hörmann за всеки отделен гараж.
• Главни секционни врати с дистанционно – Hörmann на главните подходи към гаражите.
• Ел. част – изпълнена съгласно проекта, контакти, табло и осветление във всеки гараж.
• Видеонаблюдение.
• Визуална комуникация – табели, номерация и знаци.

13. ОВК инсталации:
• ОВ инсталация - тръбна мрежа за индивидуални отоплителни инсталации, осигуряващи възможност за бъдещ монтаж на газови котли за отопление и подгряване на вода за битови нужди.
• Мрежа и захранване с газ до входа на всеки апартамент.
• Тръбни връзки и окабеляване за инсталация и монтаж на система „сплит“ климатизатори на директно изпарение, инверторен тип (без доставка и монтаж на вътрешно и външно тяло).
• Изводи за алуминиеви глидери и лири за баня.
• Общо обменна вентилация на подземен гараж.

14. Ел. инсталации:
• Електрическа инсталация - завършена, окомплектована съгласно българските стандарти, с ключове и контакти, изградено апартаментно табло с автоматични предпазители и дефектнотокова защита, положени кабели в гофрирани тръби.
• Система за видеонаблюдение и контрол на достъпа, покриваща периферията на сградата, пред жилищните входове - главни входове, двора, фоайета, достъпа до сутерените през входните рампи, в подземен гараж.
• Изводи за осветителни тела.
• Осветителни тела за общите площи и околното пространство.
• Изграждане на инсталация за кабелна телевизия, Интернет.
• Окабеляване за видео-домофонна инсталация с възможност за отваряне на електрическа брава на входна врата; система за контрол на достъпа на входни врати на сградата.
• Кухненски бокс - всички необходими изводи – за миялна машина, хладилник, котлони, фурна, абсорбатор и др.
• Подгряване на рампи към подземен гараж.

15. ВиК инсталации:
• ВиК инсталация - полипропиленови тръби и цялостна изолация.
• Канализация – PVC (безшумни).
• Индивидуален водомер за студена вода, с дистанционно отчитане за всяко жилище.
• ВиК изводи на тапа за мивка, миялна машина, пералня, сушилня към кухни и килер.
• Противопожарно сухотръбие в общи части.
• Дренаж около сградата.
• Дъждовно отводняване на сградата и подгряване на бордовете.
• Площадково отводняване.

16. Вертикална планировка и озеленяване - по специално разработен проект - градинско осветление, улично осветление, алеи, озеленяване, поливна система, парково обзавеждане.

Посочената цена е без ДДС.

Свържете се с нас за професионална консултация относно интересуващия Ви тип имот в RuHouse 2.

Местоположение (абсолютно точно)