ТИП ИМОТ: КЪЩА (РЕДОВА КЪЩА)
Локация: гр. София, кв. м-т Камбаните, , Софийска област
Цена: € 644 500  (без ДДС)
REF. #:  8092681 - SOF 99609
ТИП ИМОТ: КЪЩА (РЕДОВА КЪЩА)
Локация: гр. София, кв. м-т Камбаните, , Софийска област
Площ: 429.68 м2
Площ на парцела: 92.32 м2
Спални: 4
Бани: 3
Цена: € 644 500  (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА:
3% (БЕЗ ДДС)
Eксклузивно Eксклузивна агенция

Представяме Ви отлична възможност за покупка на семейна къща в комплекс Aria Park Townhouses, предлагащ здравословна среда на живот, високо ниво на сигурност с постоянна охрана и видеонаблюдение и оптимално южно изложение с красиви гледки към планината.

Разпределение на къщата:
Къщата е с обща площ 429.68 кв.м и двор с градина – 92.32 кв.м.
Сутерен (обща площ: 127.44 кв.м): фитнес - 43 кв.м, гараж - 71.36 кв.м.
• 1-ви етаж (застроена площ – 97.16 кв.м): трапезария + кухня – 18.48 кв.м, антре – 4.79 кв.м, WC – 2.06 кв.м, склад – 2 кв.м, дрешник: 2.7 кв.м, дневна - 43 кв.м, двор с градина: 92.32 кв.м.
Къща Тип 3 е разположена междинно спрямо останалите къщи. Точно заради това тя разполага със сутерен. Входът е разположен от северната страна на сградата, където се намира трапезарията с кухня, докато на юг се намира дневната.
• 2-ри етаж: родителска спалня – 17 кв.м, детска стая – 16.7 кв.м, стая за гости – 12.6 кв.м, баня – 5.20 кв.м, втора баня – 5.72 кв.м.
Вторият етаж се състои от голяма родителска спалня, детска стая и стая за гости, която може да се трансформира във втора детска стая. Две отделни бани и стълба към трето ниво.
• 3-ти етаж (обща площ – 54.87 кв.м): отворено пространство – 20.66 кв.м, баня – 3.82 кв.м., спалня - 15.29 кв. м, обща площ: 32.37 кв.м.
Последното ниво се състои от отворено пространство, чиято функция осигурява място за почивка, кухненски бокс, отделна стая и баня.

Посочената цена е без ДДС.

Локация
Локацията е избрана неслучайно. Разположен на естествен хълм, Aria Park Townhouses осигурява максимално слънцегреене през всички годишни сезони, както и гаранция за чист и свеж въздух на крачка от града. Достъпът се осъществява по съществуваща инфраструктурна мрежа в отлично състояние, като комплексът също така ще бъде свързан и с централната канализация. Районът е населен и застроен с нови и красиви къщи.

Парцелът се намира само на 600 м. (или 3 минути с кола) от Англо-американското училище, на 13 км. от идеалния център на столицата и на 1.8 км. (или 4 минути с кола) от новоизградения пътен възел на Самоковско шосе и Околовръстен път, благодарение на който връзката с всяка точка на града е бърза и удобна. А само на 5 минути от там е разположено и разкошното Панчаревско езеро, осигуряващо прохлада и отмора през топлите дни, както и възможност за различни спортни активности, а дори и пространство за впечатляващи културни мероприятия като откритата сцена на Софийска опера и балет, изградена през лятото на 2021-ва година. Достъпът до Боровец е удобен и позволява редовно практикуване на зимни спортове от всички желаещи.

Поддръжка
Относно поддръжката и управлението на комплекса и неговите общи части, е ангажирана реномираната компания PropertyManagement.BG. Месечната такса предстои да бъде уточнена на първото общо събрание на собствениците, което ще бъде проведено веднага след въвеждане на сградите в експлоатация (получен Акт 16). Според избраните от живущите услуги, гласувани с мнозинство, ще бъде получена оферта за месечна такса поддръжка, която ще бъде пазарно съобразена и ценово оптимална. Управлението и поддръжката на комплекса ще се изпълняват по метода на "отворената книга", при спазване на пълна прозрачност на разходването на средствата, чрез редновни финансови отчети, които ще са достъпни за всеки един от обитателите в комплекса.

Технически параметри
Зелени площи за общо ползване: 695,89 кв.м.
Алеи, подходи и паркинг за гости: 656,67 кв.м.

Конструкцията на сградите е монолитна, със стоманобетонни колони, шайби, греди и плочи. Външните стени са тухлени от решетъчни тухли „Винербергер”, покривът е топъл плосък. Отоплението на помещенията на сградата през зимата се осигурява от термопомпа „вода – въздух” и радиаторно отопление. Термопомпата вода-въздух е на директно изпарение, инвертор, с вътрешно и външно тяло. Връзката помежду им е с медни, топлоизолирани тръби. Прозорците и вратите са PVC-петкамерни и алуминиеви витрини на първите етажи, входната врата е от масив.

Срокове и схема на плащане
Старт на строителство: август 2021 г.
Акт 14: март 2023 г.
Акт 15: февруари 2024 г.
Акт 16: април 2024 г.

Първоначална вноска при подписване на предварителен договор – 35%
Вноска Акт 14 – 20%
Вноска монтирана дограма – 20%
Вноска мазилка – 15%
Вноска Акт 15 – 5%
Вноска Акт 16 – 5%

Инвеститор
Зад проекта стои строителна компания с повече от 15-годишен опит в изграждането на жилищни проекти. Екипът е съставен от строителни инженери, проектирали и изградили голям брой жилищни сгради в столицата.

Местоположение (приблизително)