ТИП ИМОТ: ОФИС
Локация: гр. София, кв. Манастирски ливади, Софийска област
Наем: € 5 500/месец  (без ДДС)
REF. #:  8218683 - SOF-110189
ТИП ИМОТ: ОФИС
Локация: гр. София, кв. Манастирски ливади, Софийска област
Площ: 267 м2 (чиста площ: 235 м2 плюс общи части: 32 м2)
Етаж: 2    Етажност: 15
Наем: € 5 500/месец  (без ДДС)
КОМИСИОНА ОТ НАЕМАТЕЛЯ:
1 месечен наем (БЕЗ ДДС)

Представяме помещение със статут на офис в престижна сграда с лице към бул. "България", в кв. "Манастирски ливади", София. Топ локация с перфектен достъп до центъра на града, както и до южната дъга, в близост до множество заведения за хранене и търговски обекти. Предпочитан район за адрес на офиса/бизнеса ви, един от най-развитите и модерни райони на столицата.

Имотът с обща площ от 267 кв.м е разположен на втори етаж. Състои се от 5 функционални помещения, санитарен възел към всяко помещение, складово помещение и балкон. Функционален и добре поддържан, с рецепция и охрана, луксозни общи части и асансьор. Изложението е юг/изток, което благоприятства за постоянната осветеност на всички помещения и комфорта на ежедневния работен процес.

Офисът е завършен с най-висок клас довършителни работи и обзавеждане.

Отоплението е решено посредством газ и електричество (климатици).

Има възможност да се наемат паркоместа в подземен гараж на същата сграда.

Луксозният комплекс впечатлява със своя дизайн, качествено изпълнение и удобна локация. Сградата има отличителна визия и е разположена на най-красивия софийски булевард, откъдето се откриват спиращи дъха гледки към Витоша и целия столичен град.

Комплексът представлява многофункционално внушително здание на 15 етажа, с луксозни апартаменти, офиси и шоурум. Архитектурният план осигурява две подземни нива с паркоместа. В строителството се използват материали от най-висок клас, осигуряващи дълговечност и лесна поддръжка на сградата във времето.

Зад проекта стои консорциум от инвеститори с безупречна репутация и десетки години опит в строителството на жилищни сгради и комплекси в големите градове на страната.

Местоположение (абсолютно точно)