Бургас1

Бургас

Бургас е четвъртият по големина град в България, разположен на брега на Черно море и на източната граница на Европейския съюз. Градът разполага с международно летище, морска,  жп и две автобусни гари, а магистрала свързва града със столицата - София.

През последните няколко години Бургас се утвърди като един от най-динамично развиващите се градове в България и придоби облика на модерен европейски град. Днес Бургас е важен индустриален, търговски, транспортен, културен и туристически център. Няколко пъти градът е избран за „най-добрият град за живеене в България“, което е и фактор имотните сделки в района да растат всяка година.

Местоположението му в близост до морето и благоприятните условия в плодородната бургаска долина винаги са привличали хората на териториите на днешен Бургас, още от древността. Уникалните археологически находки са доказателство за хилядолестна история в района - древни могили от неолита, тракийски светилища и гробници, останки от римски градове, етнографски комплекси, църкви и манастири.

Като основни търсения на имоти в града се отличават апартаментите ново строителство – двустайни и тристайни. Сред най-желаните квартали за живеене и инвестиция са кв. Лазур и Център. Славейковото пазарче изпъква като една от най-търсените локации в района – както за установяване в града, така и с инвестиционна цел и отдаване под наем. В града се развиват редица комплекси ново строителство с модерна визия и удобства.

 

Всички имоти в Бургас, представени от Barnes България, може да видите ТУК.

Ексклузивни предложения от Бургас