Пловдив1

Пловдив

Само на час разстояние от столицата , вторият по големина град в България – Пловдив, съчетаващ минало и съвременност, все повече привлича както туристи от цял свят, така и клиенти, които търсят своя нов дом. Пловдив не спира да се развива, но и успява да съхрани своята уникална атмосфера и обаяние, да запази магичността си, която притегля все повече посетители и нови жители.

Концентрацията на заведения, галерии и културни забележителности прави Пловдив културен център на България. Като европейска столица на културата през 2019 година той е домакин на множество културни събития. Разположен в Тракийската низина и построен на седем хълма, Пловдив е най-старият продължително населен град в Европа и шести най-стар в света. Домакин е на едни от най-големите спортни събития с най-големия изкуствен воден канал, плувни басейни и спортни игрища. Богато озелененият Пловдив е еквивалент за природосъобразен начин на живот и безспорно отговаря на нуждите на съвременния човек.

В град Пловдив ще откриете разнообразни предложения от имоти. Сред тях се открояват проектите ново строителство, които бележат своя подем и несъмнено влияят позитивно на пазара, заради качеството на строеж, архитектура и функционалност. Предложенията ново строителство са сред най-търсените и поради своето разположение в най-предпочитаните пловдивски квартали – Христо Смирненски, Тракия, Кършияка, Център. Тези райони са комуникативни и с добре развита инфраструктура. Освен двустайни и тристайни апартаменти ново строителство, в Пловдив могат да бъдат открити още:

• Многостайни апартаменти;

• Пентхауси;

• Къщи, етажи от къщи и вили в града и района;

• Парцели в регулация;

• Магазини и офиси.

Всички имоти в Пловдив, представени от Barnes България, може да намерите ТУК.

Ексклузивни предложения от Пловдив