SoBARNES представи България с най-добрите столични имоти и места за посещение1

SoBARNES представи България с най-добрите столични имоти и места за посещение

BARNES предлага недвижими имоти от най-висок клас в най-красивите дестинации по света, вече повече от 20 години, като непрекъснато обогатява своя опит и познания в света на Art de Vivre - френската концепция как да се живее добре.

В резултат на натрупания опит се появява SoBARNES, където в раздела So...REAL ESTATE офисите на BARNES от цял свят споделят не само най-добрите имоти, но и места за пазаруване и разходка, културни събития и изложби, заведения и местни забележителности.

Този месец SoBARNES представи България със селекция от имоти във високия сегмент в София, отговарящи на потребностите на най-взискателните клиенти. Освен имоти, BARNES препоръча някои заведения, галерии, бутици, паркове и други полезни адреси и интересни места в София.

BARNES Bulgaria представи в SoBARNES няколко луксозни затворени комплекса с отлична инфраструктура, редица екстри като басейни, СПА и фитнес центрове, частни паркове, консиерж. Избраните комплекси в София са: Paradise Place, Gloria Palace, Aria Park Townhouses, Boutique Residence - Южен парк, Millennium Center, RuHouse 2, Boutique Residence - Okinawa.

Подбраните имоти се намират в район с чист въздух, близо до голям парк, язовир или планина, а също до елитни частни училища, болници и градски транспорт. Всичко това е допълнено от строителство с качествени, енергийно ефективни и устойчиви във времето материали.

Статията за България в So...REAL ESTATE: Bulgaria, Something new in the East

Статията за още имоти в София: 7 favorite properties in Bulgaria